Tuinpoppen

Een leuk cadeau

Houten tuinpoppen; gezellig bij de voordeur of in de tuin, leuk als cadeau voor een verjaardag, moederdag of vaderdag, voor een jarige Abraham of Sarah of zelfs als een huwelijkscadeau. Een origineel relatiegeschenk ter ere van een opening, een jubileum of een afscheid. Of gewoon voor jezelf!

Gevraagd: kost en inwoning
Onze houten tuinpoppen zijn goedkoop in onderhoud; hij/zij hoeft niets te eten of te drinken (en zeurt nooit). De tuinpop kan zomer en winter buiten staan! Hij of zij zal bij droog en/of zonnig weer barsten vertonen; bij vochtig weer gaan deze barsten weer dicht. Barsten en scheuren in het hout, die onder weersomstandigheden ontstaan, zijn karakteristiek en geven het product zijn charme. Dit heeft géén effect op de levensduur van het product.

Exclusief en rechtstreeks uit eigen werkplaats!
Ieder mens is uniek, zo ook onze tuinpoppen. Geen enkele is hetzelfde. Geleverde producten kunnen dan ook iets afwijken van de getoonde foto’s.

Alle houten tuinpoppen die wij verkopen, zijn (hand)gemaakt. De houten tuinpoppen en hun accessoires worden kleinschalig, in eigen werkplaats (Nijmegen) ontworpen, gezaagd en in elkaar gezet.

KéBé
De houten tuinpoppen zijn met zorg ontwikkeld en gemaakt door KéBé. Regelmatig wordt er een nieuw model aan het assortiment toegevoegd. Kom dus nog eens terug op deze site om onze nieuwe modellen te bekijken.

Nu tijdelijk 25% korting, alleen op artikelen in de * OPRUIMING * Sluiten